Clujenii au facut donatii pentru sinistrati. VEZI unde sunt Centrele de colectare a ajutoarelor - FOTO


Zeci de clujeni au donat diverse bunuri pentru familiile afectate de inundatii atat in judetul nostru, dar mai ales in Moldova. Donatiile sunt facute in cadrul campania "Clujenii - aproape de sinistrati".

In total sunt noua centre unde pot fi lasate bunuri pentru familiile afectate de inundatii. Este vorba de sediile primariilor de cartier din Marasti, Manastur, Zorilor, Iris si Grigorescu, precum si la Primaria din Piata Unirii nr. 1, la Cantina Sociala din strada Emil Zola nr. 5 si la Piata Mercur din cartierul Gheorgheni.

Clujenii au donat in primele doua zile aparatura electrocasnica functionala, alimente neperisabile de baza, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, precum si saltele, paturi si alte obiecte strict necesare celor carora apa le-a luat agoniseala de o viata.

Viceprimarul Radu Moisin a declarat ca toate aceste obiecte vor "fi transportate la baza RADP, unde vor fi triate si inventariate de catre o comisie formata din reprezentanti ai Primariei municipiului Cluj-Napoca, Prefectura Cluj si Organizatia "Crucea Rosie" si dupa aceea vor ajunge la sinistrati".

Comentarii Facebook