Clujeni revoltați de aglomerația din autobuze și din stații, cauzată de programul de 1 iunie: „Probabil cred că oamenii stau în casă în fața monitoarelor”


Mai mulți clujeni au reclamat faptul că atât stațiile de autobuz, cât și autobuzele au fost extrem de aglomerate pe tot parcursul zilei de joi, 1 iunie. Cetățenii s-au decis să-și reverse frustrările la adresa deciziei administrației de a reduce cursele în mediul online.

„Cam rupt de realitate CTP-ul, azi se circulă după orarul de sâmbătă-duminică. Orașul e mega/hiper aglomerat, plin de lume, mult mai aglomerat decat într-o zi obișnuită de lucru. Sus pușii probabil cred că oamenii stau în casă în fața monitoarelor. Nu e prima dată când iau decizii greșite. Probabil nici unul din șefii ăia mari de la CTP din Primărie nu circulă cu mijloace de transport în comun. Autobuzele vin rar, sunt aglomerate ca pe vremea lui Ceaușescu. Oraș de 5 stele? Mai degrabă de 5 bani”, a fost reacția indignată a unui cetățean clujean.

„Un program de rahat pe toate liniile!!!! Inclusiv cele metropolitane! De parcă numai bugetarii sunt majoritari și stau acasă sau în concedii! Mulți lucrează și efectiv nu au cu ce veni la servici pe liniile metropolitane în unele localități! Sunt petiții inițiate, îi doare fix în fund de cetățenii care plătesc abonamente și bilete scumpe!”, a relatat tranșant altă clujeancă.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a anunțat, în urmă cu o zi, abaterea de la programul normal al curselor. 

„În perioada 1-5 iunie, programul de transport urban și metropolitan va fi următorul:

- în zilelel de 01.06, 04.06 si 05.06.2023 – circulația se va desfășura între orele 6,00–23,00, conform programului pentru  zilele de duminică;

- în zilele de 02.06 – 03.06.2023 – circulația se va desfășura între orele 5,30–23,00, conform programului de transport pentru zilele de sâmbâtă;

- în zilele de 01 si 02.06.2023 liniile de autobuze prelungite până în Emerson 26L, 36L, 48L, 50L si 52L vor avea programe speciale de funcționare”, au transmis pe pagina lor oficială cei de la CTP.

Comentarii Facebook