Clujeni nevoiți să extindă singuri canalizarea pe stradă. Primăria îi timite la Consiliul Județean


Mai mulți clujeni de pe strada Antonio Gaudi sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să suporte singuri cheltuielile pentru a extinde cu 100 de metri canalizarea de pe strada pe care locuiesc.

În luna mai Primăria le-a transmis că va solicita companiei de apă includerea extinderii canalizării de pe strada Antonio Garibali într-o lucrare de investiție, însă de atunci nu au mai primit niciun răspuns.

La sesizarea nr.69684/09 mai 2013 legata de extinderea canalizarii pe strada Antonio Gaudi am primit urmatorul raspuns:

"Am solicitat Companiei de Apa Somes SA sa ne comunice daca au posibilitatea includerii intr-o lucrare de investitie a lucrarii de extindere a canalizarii pe str. Antonio Gaudi. Vom reveni cu completari."

Nu s-a primit niciun raspuns.
Ne-am hotarat sa ne introducem canalizarea pe banii nostri.
Si ne va costa 40.000 lei / 10 proprietari.
Pentru 100 m de canalizare.
Dupa care vom ceda amplasamentul Companiei de Apa Somes.
Si astfel tragem concluzia ca intravilanul Clujului este inutil pentru Primaria Cluj Napoca.
NU Ne ajutati cu nimic”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca i-au transmis clujeanului că trebuie să se adreseze Consiliului Județean, în a cărui subordine se află Compania de Apă Someș, pentru a-și rezolva problema.

Adminsitrarea retelei de apa si canalizare a orasului nostru este in sarcina Companiei de Apa Somes SA, o companie de stat, aflata in subordinea Consiliului Judetean. Planul de investitii si proiectele de extindere ale retelei sunt astfel supuse aprobarii acestui for, caruia va recomandam sa va adresati in mod direct”, au răspuns reprezentanții primăriei.

Comentarii Facebook