Clujeni atenție la țepari! Pretind că au handicap și cer donații, dar când au fost luați la rost ”brusc au început să înjure”


O clujeancă a relatat o scenă observată la centrul comercial Vivo, în parcare, unde mai multe persoane care pretindeau că nu pot vorbi, dar când au fost chestionați au devenit agresivi și, culmea, vorbeau foarte bine.

Este TIFF-ul si alte multe evenimente în Cluj-Napoca. Am asistat pe Eroilor și la VIVO azi la o escrocherie. Nu vă lăsați păcăliți. Umblă un grup de tineri, unii tigani, cu o mapă, pretind că sunt surdo-muți și cer bani pentru asociație. 

La VIVO am asistat la o scenă: doi indivizi cereau bani arătând spre mapă că sunt surdo muți și strșng bani… un domn le-a spus ceva care i-a enervat și brusc au început să înjure ( nu mai erau micuti) și să devină agresivi și să il amenință cu bătaia, după accent erau din sudul tarii. Deci vă rog dacă ii vedeti anuntati Poliția. Umblă în zona LIDL, centru, VIVO, Supeco, Metro, Kaufland, Mama Manu Eroilor, Cora, Dedeman.

Sunati la politie!”, a semnalat o mămică îngrijorată. Falși reprezentanți ai celor cu handicap acceptă numai donații de 50 sau 100 de lei.

faf930f988733e24770c1de9da56309f.jpg

Un alt clujean relata o scenă similară din parcarea Kaufland Mănăștur, unde ”surzii” au devenit agresivi. Acesta era să fie bătut de un grup de bărbați care cereau bani în numele surdo-muților în parcarea Kaufland Mănăștur.

Se recomanda ca surdo-muti. Dar ce sa vezi? Sunt niște infractori bătăuși și guralivi. La Kaufland Cluj Mănăștur cereau muțește donații pentru o asa-zisa asociație. Lumea, credulă și empatică dona cash prin magazin.

I-am luat la întrebări, îi văzusem și ieri la Lidl România - Frunzisului. Abia am scăpat fără să fiu linșat în fața magazinului. Noroc ca am reușit să reintru în supermarket. Lumea sunase deja la 112”, a relatat clujeanul. Citește mai multe amănunte AICI

Comentarii Facebook