Clujeanul Emil Luca, finalist la Romanii au talent, a facut inchisoare pentru ca a omorat un copil


Emil Luca, fost primar al comunei Feleacu, a fost condamnat in 2002 la patru ani si sase luni de inchisoare pentru ucidere din culpa si braconaj.

 

Potrivit adevarul.ro, Emil Luca era in 15 apilie 2002 la vanatoare si a impuscat din greseala in cap un copil de 13 ani. Fostul primar al comunei Feleacu a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru ucidere din culpa si braconaj. El a fost eliberat conditionat in 4 aprilie 2003.

 

Familia baiatului ucis nu a primit despagubiri. Au luat doar 500 de lei pentru inmormantare. Emil Luca sustine ca i-au fost cerute despagubiri de sute de milioane de lei, asa ca a preferat sa faca inchisoare. "Am discutat si cu sora si cu fratele baiatului despre despagubiri. Le-am facut inmormantarea. De inviat, nu-l pot învia. Mi-au cerut sute de milioane de lei. Am zis ca mai bine fac puscarie", a declarat Emil Luca pentru Adevarul.

 

Emil Luca si sotia lui Viorica au incantat publicul si juriul emisiunii Romanii au talent, dupa ce au doborat un record mondial. Barbatul si-a invartit sotia de 400 de ori pe muzica populara.

 

Reprezentantii Pro Tv au declarat nu exista nicio interdictie de participare a concurentilor cu condamnari sau dosare penale.

 

Vezi si...

Emil Luca si-a invartit sotia de 400 de ori la "Romanii au talent"! - VIDEO

Comentarii Facebook