Clujeancă, victima hoților intr-un magazin din centrul Clujului, în cel mai sigur oraș din România


O clujeancă a fost victima hoților într-un  magazin din centrul Clujului, vineri la amiază, în cel mai sigur oraș din România.

Ulterior a trecut printr-un șir de întâmplări, care arată că statul este nefuncțional.

Astăzi (vineri, 11 august), în amiaza mare, într-un magazin din centrul Clujului, mi s-a furat din geantă portmoneul cu acte, carduri și bani. În orașul de cinci stele, în punctul zero al orașului, într-un magazin de bună calitate, dar nu de lux, și în care nu funcționa niciuna din camerele de luat vederi, din geanta de pe braț mi-a dispărut în câteva minute portmoneul.

Ca să nu „ocup linia”, nu am sunat direct la 112, ci am căutat pe Google mai multe numere de telefon ale Poliției Cluj și ale Poliției locale. La niciunul din cele opt numere pe care le-am apelat, pe majoritatea dintre ele de mai multe ori,  nu a răspuns nimeni între orele 13.00 și 15.00. Niciunul din serviciile Poliției nu este disponibil vinerea la prânz. Programul scurt probabil că a devenit foarte scurt. În cele din urmă, am sunat totuși la 112 și am semnalat furtul. 

Între timp am blocat și cardurile bancare, iar apoi, când am avut nevoie de serviciile Băncii Transilvania, mi s-a spus că pașaportul, în care este înscris totuși CNP-ul, nu este act valid pentru operațiuni, deși sunt clientă a băncii încă de la înființarea ei, iar istoricul tuturor operațiunilor mele este accesibil pe baza CNP-ului. 

Astfel încât, în orașul care se pretinde cel mai sigur din România, în zona magazinului Central, la orele amiezii poți fi furat cu mare ușurință, iar instituțiile care trebuie să te ajute pentru asta fie au zi liberă, fie sunt ocupate, fie îți refuză serviciile.

Dacă cineva dintre prietenii clujeni are vreo informație despre actele furate (pentru suma cash nu-mi fac iluzii), îl rog frumos să-mi dea de veste prin mesaj privat. 

Vă mulțumesc sa fiti mai vigilenți decât am fost eu azi!”, a relatat Mariana M.

Captură.JPG

Comentarii Facebook