Clujeancă vândută în Grecia pentru a deveni sclavă sexuală. Poveste de film cu final fericit

 

O tânără din Dej, în vârstă de 22 de ani, a fost vândută în Grecia, unde a fost obligată să se prostitueze într-un bordel. Cezara (n.red. numele real nu este precizat din motive obiective) a scăpat și, după mai bine de trei ani, și-a spus povestea. 

 

Ramasa fara mama la varsta de doi ani si fara tata la 16 ani, Cezara s-a descurcat cum a putut. Ea s-a căsătorit la 19 ani, dar a divorțat după numai un an și jumătate. Având probleme financiare, Cezara s-a gândit să plece în străinătate, fiind ajutată să ajungă în Grecia de cea pe care o considera o protectoare, prietena de familie a parintilor sai.

 

Cosmarul Cezarei a inceput in luna august 2010. S-a imprumutat cu bani de la o verisoara pentru a-si plati drumul cu autocarul pana in Grecia, acolo unde prietena de familie i-a spus ca o sa lucreze camerista intr-un hotel. Când a ajuns pe Insula Creta femeia care a insotit-o pana in Grecia a cazat-o la un motel, i-a luat actele pe motiv ca are nevoie de copii xerox pentru a-i intocmi documentele de sedere, dupa care a plecat. 

 

Din acea seară, Cezara a fost obligată să se prostitueze, alături de alte 17 românce din bordel. Ea a aflat că a fost vanduta cu 3000 de euro bordelului respectiv, pe o perioada de doi ani de zile.

 

Norma în bordelul condus de o rusoaică era să întretina relații sexuale cu 10 barbati pe zi, dar niciodată nu a reusit să facă asta.

 

Clujeanca a spus că nu avea cui să se plângă, pentru că și polițiștii frecventau bordelul.

 

Cezara a mărturisit că a fost salvată de un căpitan de vas, în vârstă de 50 de ani, Nikos, jumatate turc, jumatate grec. Cezara vorbea putin limba turca, a reusit sa ii explice drama prin care trece. Nikos i-a promis ca o va scoate de acolo, dar totul trebuia planuit bine. Dupa trei luni de cosmar, Nikos a reusit sa o convinga pe matroana rusoaica sa-i dea voie Cezarei sa paraseasca bordelul, pentru a se plimba cu el pe malul marii. S-au tocmit la o ora si jumatate, contra sumei de 2500 de euro, scrie Dejeanul.ro

 

Cei doi s-au dus direct la poliție, capitanul de vas fiind un om respectat in insula. Cezara a depus plângere împotriva polițiștilor pe care i-a recunoscut că frecventau bordelul și a fost eliberată. 

 

Cezara s-a întors temporar în România pentru a-și reface actele, dar se va întoarce în Grecia unde Nikos i-a găsit un loc de muncă. Din 2011, lucreaza ca si camerista la un hotel si a inceput acolo o noua viata. Chiar daca Nikos a ajutat-o sa scape de la bordel pentru ca s-a indragostit de ea, nu a avut niciodata pretentia ca cei doi sa aiba o relatie amoroasa. Ulterior a si aflat de ce. Capitanul de vas, care a cheltuit mii de euro pentru a o vedea libera, si-a pierdut acum  cativa ani singura fiica, in varsta de 18 ani. Pentru sufletul acesteia, s-a hotarat sa o ajute pe Cezara sa scape, considerand-o ca pe o fiica. Aceasta ne-a declarat ca in prezent, tine legatura cu Nikos foarte des, fiindu-i ca un tata.

 

Cezara vrea să scrie o carte cu aventurile prin care a trecut în urmă cu aproape patru ani. 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte STIRIDECLUJ.RO pe FACEBOOK

Comentarii Facebook