Clujeanca Rebeka Daniel i-a lăsat cu gura căscată pe jurații SuperStar: „Vocea ta de jos și de mijloc este absolut superbă, absolut superbă”


Rebeka Daniel, o concurentă în vârstă de 17 ani, i-a impresionat de-a dreptul pe jurații emisiunii SuperStar de la Pro TV, care au fost pur și simplu încântați de vocea sa – una „absolut superbă”, spune Carla`s Dreams.

Doamne, cât așteptam o astfel de voce. Crede-mă, eu nu prea arunc mărgăritare, dar eu te asigur, vocea ta de jos și de mijloc este absolut superbă, absolut superbă. Tu nu ai nevoie de nimic, tu ai nevoie de un pic de grijă sus, atât. Tu ai și auz, și ritm, și tact, și arăți bine, și mergi frumos”, i-a spus solistul trupei din Republica Moldova.

Rebeka Daniel, fata care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații SuperStar, are doar 17 ani și e din Cluj-Napoca

Rebeka este elevă la o clasă cu profil uman și studiază portugheza intensiv, limbă pe care o vorbește fluent, iar de doi ani face canto la Voltaj Academy. Tânăra adoră cânte și spune că asta o ajută să se elibereze de griji și stres. Totuși, pe lângă pasiunea pentru muzică, ea pare să îndrăgească foarte mult

Părinții – care sunt de origine maghiară, dar s-au născut în Cluj – o susțin să facă muzică. Mama are o firmă de curățenie și tatăl este constructor. Deși este singura din familie care cântă, Rebeka mai are o soră, în vârstă de 8 ani.

Rebeka s-a născut în România, iar pe când avea doar câteva luni s-a mutat cu familia în Portugalia, unde a locuit timp de șase ani, până când a revenit în țară. Mama ei a lucrat ca barmaniță în țara iberică. Astfel, tânăra a ajuns să vorbească fluent atât româna și maghiara, cât și portugheza.

Ea și-ar dori să studieze la Academia de Poliție și spune că de mică i-a plăcut să vadă femeile cum poartă uniforma de poliție. Dacă tatăl său o susține că urmeze o carieră în acest domeniu, mama ei o încurajează să facă muzică.

De altfel, Rebeka a fost pasionată de criminalistică și o tentează cariera în poliție și pentru a-și îndeplini visul de a ajuta comunitatea. Spune că ar face această meserie din suflet, nu din obligație, și că și-ar dori să fie un model pentru ceilalți.

Pe lângă muzică, fata mai are și alte talente. A făcut dansuri sportive șapte ani, însă în clasa a VIII-a avea să renunțe pentru că se apropia examenul de admitere la liceu.


Comentarii Facebook