Clujeancă mai tupeistă ca bombardierii! Folosea un permis al unei femei cu care seamănă


O femeia a fost prinsă la volan în timp ce conducea fără a avea permis. Când a fost oprită, aceasta a prezentat permisul unei alte femei, cu care seamănă. 

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au oprit o femeie, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DN15-E60, în interiorul localității Luncani, fiind înregistrată cu aparatul radar având viteza de 107 km/h. 

La momentul solicitării documentelor, aceasta a prezentat un permis de conducere care aparținea unei alte femei, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cea în cauză nu deținea permis de conducere.

Polițiștii au aplicat măsurile legale, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea.

De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.345 de lei, pentru depășirea vitezei legale admise, utilizarea farurilor de ceață în alte condiții decât pe timp de ceață, dar și pentru neasigurarea minorului transportat în autoturism, conform normelor rutiere.


1 Turda.jpeg

Comentarii Facebook