UPDATE: A fost găsită în București/Clujeancă dispărută de la Turda. Ați văzut-o? FOTO

UPDATE

Conform IPJ Cluj, tânăra de 24 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, care a plecat de la locuinţa sa în data de 28 august a.c., a fost găsită de polițiști în municipiul București. Aceasta a declarat faptul că în acest interval de timp nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

----------------------------

Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a depista o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, care a plecat de la locuinţa sa în data de 28 august, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 28 august a.c., SAUCIUC DANIELA, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors până în prezent”, informează IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime aproximativă 1.60 m, circa 70 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi  căprui, forma feței ovală. 

Din informaţiile furnizate, la momentul plecării, aceasta ar fi purtat următoarele articole vestimentare: pantaloni tip jeans, de culoare închisă, tricou portocaliu, încălţăminte tip sport de culoare închisă, geacă de culoare albă şi neagră, din material textil.



Comentarii Facebook