Clujeancă, dispărută de acasă de peste 3 săptămâni, găsită moartă într-o casă abandonată



O clujeancă, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Mănășturiel, dispărută de mai bine de 3 săptămâni, a fost găsită moartă, miercuri, într-o casă abandonată, de la marginea localității.

Gădălean Adriana a fost dată dispărută încă din 28 iulie, aceasta plecând voluntar de acasă

După săptămâni de căutări, trupul femeii a fost gasit intr-o casa abandonata de pe marginea drumului care duce in sat. Zona a fost imediat impanzinta de politisti si criminalisti, care au prelevat probe si au examinat cadavrul acesteia pentru a stabili care au fost cauzele mortii.

Cunoscutii femeii spun ca viata acesteia nu era tocmai usoara, din cauza sotului, care cand consuma alcool, devenea violent. Acestia spun ca de nenumarate ori femeia a fost nevoita sa fuga de acasa pentru a se ascunde de sotul violent, scrie dejeanul.ro.

Tot apropiati ai femeii au declarat pentru sursa citată ca aceasta ar fi fost batuta cu doar o zi inainte de a disparea, dar informatia nu a fost deocamdata confirmata de politisti. disparuta

Polițiștii îl vor duce la audieri pe soțul femeii, pentru a stabili circumstanțele în care a dispărut aceasta de acasă.

Din prima examinare reiese că nu există urme de violență pe corpul victimei. Cercetările vor fi continuate de IPJ Bistrița-Năsăud, deoarece casa în care a fost găsită clujeanca este chiar la limita dintre județe.

Comentarii Facebook