Clujean VÂNAT în trafic de doi polițiști. L-au urmărit 10 km în timp ce filmau totul: O comite sau nu? - VIDEO

 

Doi polițiști din Cluj au urmărit un șofer aproape 10 km pentru a vedea când greșește și a-l amenda. După câțiva km, șoferul a ocolit un canal și a călcat linia continuă.

 

Clujeanul a aflat că a fost filmat de unul dintre polițiști numai în instanță. Cei doi polițisti sunt de la Secţia 3 din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca. Pe filmare se aude vocea polițistului Bogdan Bâzgan, care aștepta ca șoferul să ”o comită”. 

 

”Era la sfârşitul prin vară şi mergeam acasă ca să îl iau pe fiul meu să mergem la un miting aviatic. Am circulat pe mai multe străzi din Cluj -Napoca, iar la un moment dat am văzut o maşină de poliţie care mergea în urma mea, dar nu am dat importanţă. Când am parcat a venit la mine agentul de poliţie Bâzgan şi m-a informat că pe una dintre străzile pe care am circulat, am trecut cu roata maşinii peste marcajul continuu. La momentul în care zice că am trecut peste linia continuă, am evitat de fapt un canal. Se poate vedea şi pe înregistrarea video. Pentru asta am fost sancţionat cu 400 de lei”, povestește soferul urmărit în trafic.

 

El crede că polițistul a vrut să se răzbune pentru o altă ”întâlnire” în trafic. ”În trecut, acelaşi  poliţist mi-a mai aplicat o amendă, dar am câştigat procesul pe care l-am deschis la Judecătoria Cluj-Napoca”, a mai spus clujeanul.

 

Pe filmare realizată cu un pix cu cameră ascunsă se aude vocea polițistului Bâzgan. 

 

Lasă să facă dublă continuă că văd că îl mănâncă ...”, îi spune agentul Bâzgan colegului lui. Câțiva metri mai departe, el adaugă nerăbdător ”o comite sau nu”. ”Du-te după el să vedem dacă o comite sau nu”, își îndeamnă agentul colegul de la volan. 

 

Șoferul mașinii de poliție se și miră că cel pe care îl urmăreau circula bine. ”Dar ce corect circulă!”, dar răspunsul agentului Bâzgan a replicat dur: ”Cum corect, că a călcat de câteva ori linia continuă”. 

 

Foto: Șoferul urmărit a călcat linia, pentru a evita un canal

 

Când șoferul urmărit a călcat linia continuă pentru a evita un canal, agentul care filma a jubilat: ”A călcat cu roata linia continuă”. Pentru că mașina de poliție nu se putea ține după șoferul urmărit, agentul Bâzgan a și înjurat, nervos: ”Du-te după el, hai că trage şi p ... da  asta de maşină”.

 

Foto: Pietonii pe trecere, iar mașina de poliție nici măcar nu a încetinit

 

Ciudat este că mașina de poliție a călcat de 2 ori linia continuă și nici nu a oprit la o trecere de pietoni de pe strada Unirii, deși pe trecere era o mamă cu un căcurior și un bărbat.




Comentarii Facebook