Clujean ”tupeist” prins beat la volan și fără permis, după că a făcut accident pe strada Donath



Polițiștii clujeni au depistat, miercuri seara, un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Donath, fiind sub influența băuturilor alcoolice

La data de 11 iunie a.c., ora 21:20, poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 58 de ani, din comuna Floreşti, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Donath din Cluj-Napoca, sub influenţa băuturilor alcoolice”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Pe această stradă, conducătorul auto fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, poliţişti au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Rezultatul testului cu aparatul etilotest la care a fost supus conducătorul auto a indicat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al carei permis de conducere i-a fost retras sau anulat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul petru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevarii mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook