Clujean reținut de polițiști pentru furturi din mașini. Vezi cum acționa


Un tânăr a fost reținut, joi, de polițiștii clujeni, acesta fiind bănuit de furt din autoturism. Oamenii legii au reuşit recuperarea întregului prejudiciu, constând într-un laptop, o tabletă, o cameră video, acte de identitate, carduri şi circa 1.300 lei.

La data de 28 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Cluj

Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit că, în cursul lunii mai, tânărul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe raza cartierului Zorilor, prin spargerea geamului de la portieră. Din interior, de pe bancheta din spate a autoturismului, ar fi sustras o geantă ce conţinea un laptop, o tabletă, o camera video şi un portmoneu cu documente de identitate, carduri şi aproximativ 1.300 lei.

Persoana în cauză a fost depistată şi s-a reuşit recuperarea întregului prejudiciu cauzat părţii vătămate.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook