Clujean reținut de polițiști după ce a furat mâncare dintr-un supermarket din Mărăști




Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, acesta fiind bănuit că ar fi sustras produse alimentare dintr-un supermarket.

La data de 3 august, în jurul orei 17:30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au depistat un bărbat la scurt timp după ce ar fi sustras bunuri dintr-un suprmarket.

Tânărul, de 20 de ani, din Cluj-Napoca, este bănuit că a sustras produse alimentare din incinta unui supermarket din cartierul Mărăşti, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în 31 iulie, tânărul ar fi sustras produse alimentare, în valoare de aproximativ 130 de lei, din acelaşi magazin.

Clujeanul a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti pentru comiterea infracţiunii de „furt”, în fomă continuată, faptă prevăzută de Codul penal.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestarea Preventivă al I.P.J. Cluj, urmând a fi prezentat parchetului compentent pentru luarea măsurilor care se impun.

Comentarii Facebook