Clujean prins ”RUPT” de beat la volan și cu permisul suspendat


Polițiștii clujeni l-au prins, sâmbătă, pe un tânăr de 20 de ani în timp ce se afla la volanul mașinii fiind sub influența băuturilor alcoolice.

”La data de 14 iunie a.c., ora 04:30, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au depistat un tânăr de 20 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care conducea autoturismul pe str. Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informeaă reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, permisul acestuia fiind anulat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este acum cercetat sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a unor substante” şi „conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook