Clujean prins de polițiști după ce a lovit un pieton pe trecere. A dus victima la spital și apoi a dat bir cu fugiții



Polițiștii clujeni au depistat, aseară, un conducător auto care a cauzat un accident soldat cu rănirea unei persoane, apoi a plecat de la locul accidentului.

În 27.04.2017, în jurul orei 15.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca s-a prezentat victima unui accident rutier produs pe str. Republicii din mun. Cluj-Napoca, la data de 27.04.2017, ora 11:55.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că victima, un bărbat de 65 de ani din Cluj-Napoca, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea străzii Republicii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată, fiind surprins și accidentat grav de conducătorul unui autoturism”, informează IPJ Cluj.

După producerea accidentului, conducătorul auto a luat victima în autoturism transportând-o la domiciliul acesteia şi plecând fără să anunţe organele de poliţie.

În urma controalelor efectuate de poliţiştii rutieri, joi, în jurul orei 22.30, a fost identificat conducătorul auto care ar fi părăsit locul accidentului, în persoana unui bărbat de 48 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie”, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook