Clujean furios: ”CANTINA FĂRĂ BUDĂ DE LÂNGĂ PRIMĂRIA DE 5 STELE”


Un clujean a punctat încă o dată problema localurilor de alimentație publică, extrem de rare ce-i drept, care nu au toaletă. Practic clienții nu au unde să se spele pe mâini și unde își face nevoie. 

Am avut azi treabă prin orașul de cinci stele și, la prânz, am mers să mănânc la un bistro de pe lângă BCU, unde am mai fost pe vremuri, demult demult, o dată avându-l la o masă de alături pe însuși primarul de cinci stele, nu-i așa?, Emil Boc.

În fine, acu' am dat 36 de lei pe o ciorbă de varză cu carne, fără carne, și pe o varză cu carne cu trei bucățele necăjite de ciolan. Aspect de cantină, gust de cantină, miros de cantină în păr și haine, să știe lumea ce am mâncat io azi. 

Eh, să zicem că asta e doar problema mea, dacă am fost papagal să insist să manânc acolo. Dar în afară de învățătura de minte culinară am aflat și altceva: locul - unitate de alimentație publică, pampam! - nu are toaletă. La 25 de metri de Primăria de cinci stele, a cărei Poliție Locală de cinci burți, pardon, de cinci stele, firește, se plimbă cu troti și bicla și sedgwayu să-i caute de bube pe comercianții din oraș, amendându-i pentru te miri ce...

Mde, unii au stele, alții nu…”, a transmis jurnalistul Claudiu Groza.

Legea prevede clar că trebuie să aibă o toaletă pentru a putea primi autorizația de funcționare, dar aici poate fi o portiță prin existența unei toalete în apropiere. 

Comentarii Facebook