Clujean dispărut din 2014 este căutat acum de poliție. Cum ar putea arăta azi - FOTO


Un bărbat din Dej, plecat de acasă în mod voluntar în 11 noiembrie 2014, este căutat de poliția din Dej, alături de cei ai Serviciului Investigații Criminale.â

barbat1.jpg

La momentul sesizării (foto stânga sus) s-a stabilit că acesta ar fi comunicat intenția de a se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, în vederea obținerii unui loc de muncă, însă nu a revenit la domiciliu și nici nu și-a contactat niciun membru al familiei.

În baza acestei sesizări, polițiștii au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanei în cauză, verificări care continuă și în prezent.

Semnalmentele bărbatului:

MOLDOVAN OVIDIU, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej.

Înălțime aproximativă - 1,72 m, greutate 68-70 de kg, constituție atletică, păr șaten închis, ochii căprui, forma feței ovală, frunte lată, mustață și barbă.

Cu sprijinul unui expert criminalist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, în urma analizării trăsăturilor bărbatului dispărut a fost elaborat un raport de îmbătrânire facială.

barbat2.jpg

Cetățenii care pot furniza date pentru depistarea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Comentarii Facebook