Vineri 7 Octombrie

Clujean de 66 de ani, dispărut de acasă. L-ați văzut? FOTO


Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a depista un bărbat în vârstă de 66 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a plecat de la domiciliu în data de 13 decembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 13 decembrie a.c,  FLOREA AUREL, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors”, informează IPJ Cluj.

SEMNALMENTE - înălţime aproximativ 1.60 m, greutate aproximativ 60 kg, talie medie, constituţie fizică - slab, faţă ovală, ochi căprui, nas turtit, buze subțiri, bărbie ascuțită, ten deschis, păr grizonat.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, încălțăminte sport de culoare deschisă. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Comentarii Facebook