Clujean arestat preventiv după ce a încercat să fugă de lege. S-a urcat beat la volan, cauzând și un accident cu victime


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, în cursul zilei de joi, un bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare peventivă.

La data de 25 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla au identificat şi reţinut un bărbat de 49 de ani, din municipiul Gherla, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Gherla au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, informează IPJ Cluj. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În fapt, bărbatul este cercetat de poliţişti după ce la data de  1 iulie a.c., în jurul orei 16.50, a condus un autoturism pe D.N.1 C  E576, pe raza comunei Mintiu Gherlii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice și neavând permis de conducere. În acest context, a provocat un accident rutier în care atât el, cât și pasagerul care-l însoțea, au suferit răni ușoare.

De asemenea, în cursul lunii aprilie a.c., bărbatul a mai fost depistat de poliţişti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis, la acel moment fiind dispusă faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook