Clujean arestat pentru violență în familie! L-a agresat pe fiul de 9 ani al concubinei


La data de 2 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Mica, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

„Polițiștii au demarat cercetările la data de 2 aprilie, când în centrul localității l-au întâlnit pe un minor de 9 ani, care prezenta urme de violență în zona feței.

În acest context, au fost efectuate verificări, constatându-se faptul că la data de 31 martie, minorul ar fi fost agresat fizic de concubinul mamei sale, în timp ce se afla la domiciliu.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore a bărbatului în cauză, iar în cursul zilei de 3 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej l-a prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În cauză au fost informați despre eveniment și reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj”, transmite IPJ Cluj. 

În cazul în care observați un copil aflat într-o situație de abuz, indiferent de contextul în care se petrece agresiunea (în familie, pe stradă, la școală etc.) sesizați imediat evenimentul prin intermediul SNUAU 112 sau la cea mai apropiată secției de Poliție!

Nu există nicio scuză pentru agresiune asupra copiilor! Anunțați autoritățile competente pentru a fi luate măsuri imediate!

Comentarii Facebook