Miercuri 19 Ianuarie

Clujean arestat pentru tentativă de omor, după ce și-a bătut concubina în ultimul hal. A strâns-o și cu un cablu de gât


Un bărbat a fost pus sub arest preventiv după ce și-a bătut cu sălbăticie concubina, pe care apoi a amenințat-o cu moartea.

Mai exact, la data de 19 mai a.c. poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 50 de ani din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj despre faptul a fost agresată de către concubinul său, un bărbat de 46 de ani din comuna Sânmărtin. Acesta ar fi lovit-o pe victimă cu picioarele, cu pumnii şi ar fi ameninţat-o cu moartea după ce ar fi strâns-o de gât. 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că bărbatul şi-a strâns concubina de gât cu un cablu, motiv pentru care a fost cerută o expertiză medico-legală în urma căreia a reieşit faptul că viaţa femeii a fost pusă în pericol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  violenţă în familie sub forma  tentativei de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 10 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj care, în urma probatoriului administrat în cauză, a emis un mandat de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook