Marti 31 Ianuarie

Clujean arestat pentru că a alimentat la pompă și nu a plătit. L-a prins un polițist aflat în timpul liber


Un tânăr de 23 de ani din comuna Suatu a fost reținut și apoi arestat pe 30 de zile, după ce a alimentat la o pompă fără să plătească. El conducea și fără permis.

În 24 ianuarie, în jurul orei 10.00, acesta s-a deplasat cu un autoturism de la o stație de carburanți situată pe raza localității Vâlcele și a plecat fără să achite combustibilul. Paguba a fost de 500 de lei, iar cei de la pompă au sunat la 112. 

La scurt timp a fost identificat în trafic, pe raza localității Feleacu, de un polițist aflat în timpul liber, care a observat deplasarea acestuia din incinta stației de carburanți.

În acest timp, polițistul a informat unitatea despre situația de fapt, precum și despre locația unde l-a depistat pe tânăr, iar după sosirea echipajului, cel în cauză a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței, față de acesta s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook