Clujean amendat pentru că i-a arătat ”degetul mijlociu” lui Tăriceanu: Mai bine îl scuipam de banii ăia - VIDEO

 

Un tânăr a fost amendat de jandarmi după ce i-a arătat degetul mijlociu președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

 

Mai bine îl scuipam pe Tăriceanu și tot aceeași amendă luam. I-am arătat degetul și am mimat că îi dau un șut la mașină”, a spus tânărul la minutul 3:32. 

 

Întrebat cât a primit amendă, acesta a spus că ”nu contează pentru că eu muncesc și plătesc taxe. Dacă muncești poți și să plătești amenda. Nu s-a meritat pentru că am vrut să îl scuip. Amenda se încadra în același articol. De aceiași bani puteam să îl și scuip”.



 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de protestatari. 

 

Oamenii au scandat ”Hoţii” şi ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

 

Pe afişele protestatarilor erau mesaje precum ”ALDE a mai câştigat un penal” (cu referire la Marius Nicoară - n.r.), ”Suntem cu ochii pe voi” sau ”Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”.

 

Senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoară, a anunţat că trece de la PNL la ALDE, acuzând actuala conducere a liberalilor că a luat măsuri prin care a arătat că PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justiţie fără interferenţe exterioare. El contestă măsurile luate de actuala conducere a PNL şi susţine că liberalismul în forma construită şi promovată în acea perioadă nu se mai regăseşte în actuala formă a Partidului Naţional Liberal. Printre situaţiile care l-au determinat să constate că PNL nu mai este construcţia pornită acum 28 de ani, Nicoară a enumerat faptul că PNL se opune noului Cod Administrativ, că nu este sprijinit aeroportul şi parcurile industriale şi că PNL nu mai este un simbol al democraţiei, conform Mediafax.

 

Nicoară este cunoscut pentru incidentul ”porno” din Parlament, când a fost filmat în timp ce se uita la clipuri ”deochiate”, iar de curând a făcut un accident, beat fiind, și a fost condamnat. 

Comentarii Facebook