Clujean amendat de Poliția Locală deși plătise parcarea prin SMS - FOTO

 

Un clujean susține că va da în judecată Poliția Locală pentru abuz în serviciu, după ce de trei ori a fost chemat să fie amendat deși plătise parcarea prin SMS.

 

Am nevoie de un pic de ajutor juridic: pentru a treia oara în ultimele 6 luni sunt invitat de către Poliția Locala Cluj să constatăm împreună contravenția de care mă fac vinovat prin parcarea mașinii în zona 1 fără a avea tichet de parcare. Deși l-am întrebat pe polițistul local ce pune amenzi dacă au acces online la parcările plătite prin sms și aceasta mi-a confirmat ca au, mi-a lasat din nou invitația în parbriz.

 

Domnule primar, oare care sunt criteriile de selecție a personalului din Poliția Locală? Pentru că de data aceasta sunt decis să vă acționez în instanță, deoarece m-am săturat să fiu prezent la sediul dvs. la 7.30 să îi demonstrez unui incompetent ca e... incompetent.

 

Știe cineva unde se încadrează faptă polițistului local? După cum vedeți în poze, sms a fost trimis la 11.47 cu valabilitate până la 12:47, iar amenda este la 12.16. Să fie abuz în serviciu? Nu e normal ca eu să îmi schimb programul de câte ori unui polițist local îi este lene să verifice sistemul sms. Iar dacă acesta nu funcționează ma intreb de ce s-au băgat sute de mii de euro în implementarea lui!”, a relatat Andrei Mureșan.

Comentarii Facebook