Clujean amendat de două ori de Poliția Locală pentru aceeași faptă: Domnule Boc, fii primar, scapă-te de pleava asta


Un clujean a relatat cum a fost amendat și i-a fost ridicată mașina de Poliția Locală. Cetățeanul a achitat amenda, dar după două luni a mai primit una, pentru că polițistul local a uitat că l-a amendat deja. 

Chiar astăzi am avut proces cu Politia Locală, sunt siderat de nivelul acelor oameni și o să solicit Consilierilor Locali să intervină pe lângă primar pentru a se face curățenie in această instituție.

Mașină ridicată la Cluj - L-au amendat și i-au ridicat mașina

Am parcat pe strada Traian Mosoiu (pentru o problemă medicală, nu distractie) pe trotuar, fără a împiedica circulația, mi-a fost ridicată mașină, am plătit pentru ridicare, și amenda trimisă prin poștă.

Foarte corect până aici. Am greșit, trebuie sa plătesc (chiar dacă acești indivizi numiți polițiști locali nu caută să ridice mașinile care încurcă traficul, ei doar pescuiesc, și vadul cel mai bun e proximitatea spitalelor).

Partea nasoală e că individul care își spune polițist local, pe nume CRĂCIUN ADRIAN, după exact două luni după emiterea primului proces verbal de amendă, care a fost plătit în termenul legal de 15 zile, mai trimite încă un proces verbal identic, cu alt număr, pentru aceeași faptă.

Mașină ridicată la Cluj - Șoferul trebuie să anuleze amenda numai în justiție

Discutând cu șeful lui direct, d-nul PLESA, acesta îl scuză cu nonșalanță spunând ca ”o fi uitat sa taie din agendă și a mai făcut un proces verbal, dar din păcate nu îl poate anula decât instanța”.

Pai de ce sunt eu obligat să fac potecă la Tribunal pentru incompetența polițistului local CRĂCIUN ADRIAN, și al șefului acestuia? Oare câți o mai fi faultat ”domnul” polițist local CRACIUN ADRIAN, datorită incompetenței și miserupismului.

Aștept sa vad niște acțiuni mai energice, aștept ca acești trepăduși sa fie dezbrăcați de uniformă și lăsați la vatră dacă se joacă așa de-a polițiștii locali.

Haide domnule Boc, fii primar, scapă-te de pleava asta, acești indivizi fac umbra degeaba pământului (sau poate e bine și așa domnule primar, în orașul tău de  ș'pemii de stele, bătaie de joc față de oameni)”, a relatat clujeanul amendat de două ori.

Acesta nu are de ales decât să meargă în instanță, dacă vrea să își facă dreptate. 

Comentarii Facebook