Cluj: Un tată fură un telefon din Carrefour Mănăștur, în timp ce face cumpărături alături de copii și soție - VIDEO


UPDATE (16.20) Bărbatul a fost prins

Poliția Cluj: ”Persoanele implicate au fost identificate, iar bunul în cauză recuperat, urmând ca cercetările să fie continuate în vederea clarificării circumstanțelor comiterii faptei”.

-------------------

UPDATE - Telefon furat la magazinul Carrefour - Calea Florești

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au derulat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările au fost demarate în baza unei sesizări privind sustragerea unui telefon mobil, din interiorul unei societăți comerciale.

Investigațiile sunt continuate de polițiști în vederea recuperării prejudiciului cauzat, identificării faptuitorului și tragerii la răspundere penală a acestuia.

Cititorii Știri de Cluj ne-au divulgat identitatea celui din imagini, iar datele au fost transmise Poliției Cluj. 

-------------------

Un bărbat, tatăl a doi copii, a fost filmat cum fura un telefon din magazinul Carrefour, de pe Calea Florești, din Mănăștur, în timp ce făcea cumpărăturile de Crăciun, alături de familie.

Dacă cineva îl poate identifica, ofer recompensă. Avea 2 copii cu el și nu am vrut săa merg la poliție acum de sărbători, dar dacă chiar nu-l găsesc și nu returnează telefonul, nu am de ales.

Se vede cum ia telefonul uitat de un angajat, care tocmai ce a pus marfa acolo”, ne-a relatat un cititor.

Telefonul a fost furat în 20 decembrie, în jurul orei 12.00, de la magazinul Carrefour Express, din stația Calea Floresti, cartierul Manastur.

Din imagini se vede cum bărbatul observă telefonul și pune direct mâna pe el și în ascunde în buzunar. Nici măcar nu a ezitat. Femeia de lângă, cel mai probabil soția, nici nu a clipit. 

Pe finalul imaginilor se vede că femeia s-a uitat spre camera de supraveghere, dar acest lucru nu i-a determinat să anunțe găsirea telefonului la casa de marcat. 

Momentul când fură telefonul

vlcsnap-2022-06-02-17h35m26s533.pngDupă câteva momente apare un angajat și tatăl care a furat se uită să vadă dacă nu cumva l-a surprins pe camere. Vede că nu e cazul și pleacă.

vlcsnap-2022-06-02-17h35m40s033.png

Comentarii Facebook