Cluj: Un tânăr crescut la Casa de Copii le-a dus ghiozdane copiilor din Jucu de Sus - VIDEO


Remus Rostas, un tânăr de 33 de ani, încercat de viață a mai dus la bun sfârșit o campanie umanitată. Joi, 1 septembrie, el a adus o bucurie pe chipurile a 80 de  copii nevoiași din Jucu de Sus, de la Școala George Barițiu, care au primit ghiozdane pentru a merge de luni, 5 septembrie, la școală.

Eu am venit cu o bucurie de a le aduce rechizite și ghiozdane pentru că sunt copii săraci, care au mare nevoie de aceste lucruri frumoase.

Eu am fost crescut la Casa de Copii de la vârsta de 1 an și știu cât de important este să îi ajuți și pe alții. Eu anul acesta s-au împlinit 20 de ani de când fac acțiuni caritabile. Primul meu spectacol caritabil l-a făcut în 2001, când eram la Grupul Scolar Samus”, a declarat Remus Rostaș.

WhatsApp Image 2022-09-01 at 14.21.01 (1).jpeg

Pentru el și-ar dori să primească din partea Primăriei Cluj-Napoca o locuință socială, pentru a se putea ocupa în continuare de ajutorarea altora. 

Aș dori după atâția ani sa fiu și eu ajutat de primarul Emil Boc, cu o locuință socială. Cred că aș merita după atâția ani și eu. De 6 ani tot mi-am depus dosar și încă nu am fost selectat. Mi-aș dori să afle primarul Emil Boc acest lucru și să verifice care este situația”, a mai spus Remus Rostaș. 

WhatsApp Image 2022-09-01 at 14.21.00 (1).jpeg

Comentarii Facebook