Marti 4 Octombrie

CLUJ: Un scuterist de 17 ani, beat și fără permis, a băgat un bărbat în spitalUn accident rutieer, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, duminică, pe raza localității clujene Sânmărtin.

Conform IPJ Cluj, un tânăr, de 17 ani, din comuna Sânmărtin, în timp ce conducea un moped pe DJ 161E, dinspre Diviciorii Mari spre Diviciorii Mici, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

De asemenea, un tânăr, de 28 de ani, din aceeași comună, care se afla pe moped în calitate de pasager, a suferit leziuni în urma căzăturii, acesta fiind transportat la unitatea spitalicească pentru îngrjiri de specialitate.

Polițiștii au stabilit că mopedul era neînregistrat, iar tânărul de 17 ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun

Comentarii Facebook