CLUJ: Un pompier a fost rănit grav de un șofer RUPT de beat la volan, într-un accident la Dej VIDEO


Un accident rtuier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc, marți dimineață, pe strada Valea Codrului, din Dej.

Din primele informatii, un pompier de la Detasamentul de Pompieri Dej care tocmai iesise de la serviciu, se deplasa spre casa cu autoturismul personal.

Intr-o curba de pe strada Valea Codorului, un sofer in varsta de 44 de ani aflat la volanul unui autoturism inmatriculat in Germania, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de masina condusa de pompierul in varsta de 45 de ani, potrivit dejeanul.ro.

În urma impactului, pompierul care circula regulamentar a fost rănit grav, acesta fiind transportat de urgență la spital.

Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens, un bărbat recent întors din Germania, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție pentru declarații, iar apoi a fost transportat la spital pentru a-i fi prelevate probe de sânge.

Oamenii legii îl cercetează pentru vătămare corporală din culpaă și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii Facebook