Marti 21 Martie

Cluj: Un jandarm atacat cu cuțitul și rănit a scos pistolul și a tras asupra agresorului. Acum e cercetat - EXCLUSIV


Un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj a fost rănit în Someșeni, pe strada Valea Caldă, cu un cuțit și s-a apărat cu pistolul din dotare. 

În data de 27.10, în jurul orelor 18:35, o patrulă mixtă a încercat să intercepteze o persoană suspectă, dar acesta nu s-a supus solicitării patrulei și a fugit. 

Membrii patrulei au urmărit bărbatul, iar în momentul în care acesta a fost ajuns din urmă de jandarm, a scos un cuțit și a atacat subofițerul, atingandu-l în zona antebrațului.

Jandarmul a folosit armamentul din dotare pentru imobilizarea agresorului, împușcându-l în picior. 

După ce a fost dezarmat, agresorului i-a fost acordat primul ajutor, până la sosirea unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care l-a transportat la UPU.

Cercetările sunt continuate în acest caz de organele competente”, precizează oficialii Jandarmeriei Cluj.

Ancheta a fost preluată de Parchet. Cazul s-a petrecut miercuri, 27 octombrie, dar nu a fost făcut public, deși este vorba despre o legitimă apărare din partea jandarmului. Colegii acestuia cred că omul ar trebui premiat și nu cercetat. 

Știri de Cluj a aflat despre caz și a solicitat informații, primite acum deși ar fi trebuit să fie furnizate acum 4 zile. 

Comentarii Facebook