Cluj: Tânără strânsă de gât pe stradă! Un jandarm a luat poziție. Ce a urmat!


Un jandarm a intervenit într-un scandal stradal și a reținut un bărbat care agresa o femeie și a încercat să îl lovească și pe el.

Sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 19:00, sergent major Darius BIRIȘ, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieței Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără.

Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât.

În acel moment, sergent major Darius BIRIȘ a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra care a căzut inconștientă pe trotuar.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins și imobilizat.

Sergent major Darius BIRIȘ a sunat la SNUAU 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție”, precizează Jandarmeria Cluj.

La sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.


Comentarii Facebook