Cluj: Șoferi, atenție la drum! Un TIR s-a răsturnat în afara carosabilului - VIDEO„


Din cauza condițiilor meteo, luni, în jurul orei 13:00, un TIR a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat, lângă localitatea Dumbrava. Șoferii sunt sfătuiți să se adapteze la condițiile meteo dacă pornesc la drum.

ed7f3966-319c-4df8-b15c-e1f85529e9dd.jpg

Accident rutier pe DN1E60, în afara localității Dumbrava. Conducătorul unui ansamblu de vehicule, în vârstă de 36 de ani, care se deplasa dinspre municipiul Oradea înspre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. Traficul se desfășoară momental alternativ”, a transmis IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2021-12-20 at 14.54.12.jpeg

Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion, între localitățile Căpușu Mare și Dumbrava. 

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 13.20, iar la fața locului au găsit un autocamion răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul acestuia în imposibilitatea de a ieși din cabină.

S-a intervenit pentru evacuarea șoferului folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni suferite.

11386566-37a7-46fe-a49e-06d715c5b8d8.jpg

Bărbatul, de cca 30 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, evacuare a persoanei rămase blocate înăuntru autovehiculului și măsuri de prevenire a incendiilor în urma scurgerilor de combustibil.”, a transmis ISU Cluj.

Comentarii Facebook