Miercuri 24 Aprilie

Cluj - Șofer lăsat pieton pentru consum de droguri, găsit ulterior nevinovat: ”Sper sa distribuiți. Iau permise pe nevinovăție!”


Un șofer din Mureș a rămas pieton după ce în luna decembrie a fost oprit în Huedin, testat și depistat sub influența substanțelor psihoactive.

Prin ordonanța din data de 12.12.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale împotriva suspectului I.C.P., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive prev. de art. 336 alin. 2 C.pen.

Conform procesului-verbal din 12.12.2023, rezultă că suspectul a condus autovehicul marca BMW cu nr. de înmatriculare MS-0*-*** pe drumurile publice, pe DN1R pe raza orașului Huedin, și fiind testat cu aparatul Aquila Scan WDTP-10 a ieșit pozitiv ca fiind cu recomandare analize pentru substanța T2A MET.

S-a procedat la recoltarea probelor biologice iar conform Buletinului de analiză Toxicologică nr. 9001/IX/c/1090 din 06.01.2023. probele biologice recoltate de la suspect au fost negative atât în sânge cât și urina cu privire la substanțe psihoactive”, precizează procurorii.

Pentru că sunt probe că șoferul nu a condus sub influența drogurilor s-a renunțat la acuzații și a fost restituit permisul.

Prin urmare, după 3 luni de stat nevinovat au venit și analizele o zi bună. Acum sunt nevinovat, dar cine îmi dă compensații pentru aceste trei luni?”, se întreabă șoferul.

Capture.JPG

Comentarii Facebook