Cluj: Se închid sălile de sport și fitness


Sălile de sport/fitness se închid în Cluj-Napoca, până când incidența cazurilor de COVID va scădea sub 3,5 cazuri la mia de locuitori.

Guvernul a aprobat următoarea decizie: ”Suspendarea activității operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localitățile în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori. Aplicabilitatea măsurii încetează când rata de incidență scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori”.

Sălile de sport / fitness erau deschise, cu toate că multe activități erau suspendate, ceea ce a creat unele nemulțumiri. Spre exemplu la restaurant nu era voi să mergi, dar în săli era plin.

Guvernul închide sălăile de sport / fitness începând de duminică, 28 martie.

De asemenea, în Cluj-Napoca se aplică și alte restricții: în zilele de vineri, sâmbătă și duminică se închide orice activitate cu publicul la ora 18.00 și oamenii trebuie să fie în casă la ora 20.00.

În restul zilelor se aplică vechile măsuri: magazinele sunt închise la ora 21.00, iar activitatea în afara casei este interzisă după ora 22.00.

VIVO și Iulius Mall Cluj, program până la 18.00

Comentarii Facebook