Miercuri 24 Aprilie

CLUJ: Razie de amploare la Dej. S-au dat zeci de amenzi într-o singură zi


Poliţiştii clujeni au acţionat, joi, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier pe zona de competenţă teritorială.

La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej în colaborare cu cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi de impunere a unui climat de disciplină rutieră în rândul perticipanţilor la traficul rutier”, anunță IPJ Cluj.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Dej, pe D.N. 17 pe raza comunei Cuzdrioara şi D.N. 1C pe raza comunelor Căşeiu şi Câţcău. 

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost controlate şi verificate 53 de vehicule şi au fost legitimate 64 de persoane. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 27 pentru abateri de la prevedrile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză iar celelalte 15 pentru alte abateri de la legislaţia rutieră în vigoare. De asemenea au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale O.U.G. 97/2005 republicată,  privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.



Comentarii Facebook