Cluj: Profesor cu nota 2 la titularizare. Să răspundă universitatea de pregătirea lui

 

La Cluj, peste 120 de cadre didactice au luat note între 1 şi 5 la examenul de titularizare.

 

Rezultatele la Titularizare situează judeţul Cluj pe locul 1 pe ţară, cu 58,81% note peste 7, cu peste 13 procente peste media pe ţară. Rezultatul este unul bun, mai bun şi decât anul trecut, când am avut 57,8%. Am avut 561 de note între 7 şi 10 şi nouă profesori care au avut nota maximă 10, faţă de cinci câţi au fost anul trecut. De asemenea, la polul opus am avut şi 124 de cadre didactice, 12,12%, cu note între 1 şi 5, care nu vor putea ocupa niciun post în sistemul de învăţământ”, a spus Valentin Cuibus, șeful ISJ Cluj, care întreabă universitățile cum şi-au luat licenţa cei cu nota 2 la titularizare.

 

La Cluj au fost înregistrate patru note între 1 şi 2, cele mai mici, dintre care două la Educaţie Fizică, şi câte una la Fizică şi Psihopedagogie Socială.

 

Concurența a fost mare, pe cele 63 de posturi pe perioadă nedeterminată, fiind peste 1.000 de candidaţi. De asemenea, au mai fost și 712 posturi complete pe perioadă determinată. Pentru un post de profesor de limba franceză au ajuns să se lupte 70 de candidaţi.

 

Cei care nu au prins posturi pe perioadă nedeterminată au fost distribuiți pe cele 712 posturi complete pe perioadă determinată.

Comentarii Facebook