Duminica 28 Aprilie

Cluj: O femeie din Iași, ruptă de beată, nu a mai știut să iasă dintr-o parcare din Cluj-Napoca. Au ”ajutat-o” polițiștii


O femeie aproape în comă alcoolică a fost oprită de polițiști pe o stradă din Cluj-napoca. 

În 7 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o femeie de 28 de ani, din județul Iași, cercetată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că într-o parcare situată pe Aleea Mogoșoaia, șoferul unui autoturism conduce haotic, existând posibilitatea de a se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a fost identificată conducătoarea auto, în vârstă de 28 de ani, care a fost testată cu aparatul etilotest de polițiștii Biroului Rutier, rezultând concentrația de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică peste 2,5 g/l alcool pur în sânge.

Aceasta a fost condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice pentru determinarea cu exactitate a concentrației alcoolice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook