Cluj-Napoca: Doi polițiști locali s-au chinuit să pună cătușele unui bărbat - VIDEO


Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca au fost filmați în timp ce se luptau cu un bărbat în zona Gării Cluj, în timp ce încercau să îi pună cătușe.

Imaginile au fost surprinse de un clujean dintr-un localo. Pe imagini se vede cum bărbatul în uniformă nu știe exact cum să procedeze, astfel că se culcă aproape peste cel de pe jos , iar polițista locală se agita fără să facă nimic.

Ce profesioniste sunt organele...Dacă era unul mai hotărât le punea el cătuşele!:-)))”, a comentat un internaut.

Incidentul a avut loc în data de 12 august 2019. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a devenit recalcitrant cu cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale, adresându-le injurii şi având un comportament agresiv. Acesta nu a dat curs somaţiilor de a înceta acest comportament, iar poliţiştii locali au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-l predea ulterior secţiei 1 a Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca. Este vorba despre o persoană fără adăpost, care a fost ridicată de mai multe ori de poliţiştii locali şi transportată la adăpostul Primăriei, pentru ca mai apoi să se reîntoarcă în stradă”, a precizat Primăria Cluj-Napoca, conform Adevărul.ro.

Comentarii Facebook