CLUJ: Misiune de salvare, după ce o minoră a dispărut de acasă în timpul furtunii. Peste 50 de polițiști au pornit în căutarea ei



Polițiștii clujeni au desfășurat, luni, o acțiune de salvare la Dej, după ce o femeie a semnalat că fiica ei a dispărut din casă.

La data de 27 iunie a.c., ora 16:30, o femeie a sesizat Secția 5 Poliție Rurală Dej cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a dispărut”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, minora, în vârstă de 13 ani, din București, se afla împreună cu mama sa la casa de vacanță din localitatea Sânmărghita, comuna Mica. În jurul orei 12:00, mama minorei a sesizat lipsa acesteia din locuință, iar după câteva ore a sesizat Poliția, căutările proprii neavând rezultat.

Circa 50 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală Dej au format echipe de căutare și au pornit în căutarea minorei. Acestora li s-au alăturat aproximativ 15 localnici.

Acțiunea s-a desfășurat pe timp ploios, fiind efectuate căutări în zone acoperite cu desişuri și culturi.

După circa 2 ore de la sesizare, minora a fost găsită într-o vale care străbate localitatea, o zonă cu vegetație și nămol, iar aceasta a fost condusă la locuință și încredințată mamei, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Comentarii Facebook