Cluj - Instalatorii i-au devastat DEGEABA apartamenul pentru a găsi o scurgere: Meșterul șef asculta cu borcanul lipit la perete - FOTO


O echipă de muncitori de la o firmă de instalații i-au spart apartamentul unui clujean, care locuiește în Piața Abator, pentru a căuta o fisură la o țeavă de apă, iar apoi și-au dat seama că totul a fost degeaba. 

Victor are un apartament în Piața Abator, lângă benzinărie, iar vecinul care locuiește sub el a reclamat că este inundat. ”Asociația blocului a decis să vină firma Carpați Instalații să caute și să repare defecțiune. Nu am avut ce să fac. M-a durut sufletul să îi văd cum sparg. Șeful echipei asculta cu un borcan lipit de perete și zicea ”Sparge aici, că se aude cum picură apa!”. I-am lăsat ca să rezolvăm defecțiunea și au spart cam tot ce au vrut și nimic”, ne-a relatat clujeanul. 

Ascultatul cu borcanul s-a dovedit a fi ineficient, astfel că după ce i-au devastat casa muncitorii au schimbat planul. ”Când au văzut că nu e de la mine a rămas varianta plafonului și acolo au găsit fisura. Nu era la mine nimic, pentru că la mine nici nu era ud. Era o țeavă fisurată în plafonul dintre etaje și s-a rezolvat rapid”, a mai spus Victor.

Muncitorii au plecat și casa omului a rămas distrusă. Acum, clujeanul așteaptă ca Asociația de locatari să îi achite nota de plată cu reparațiile. 

Lucrurile puteau fi rezolvate elegant cu o firmă care dispune de aparatură modernă de detectare a scurgerilor prin termoviziune sau cu sonda acustică. Metoda ”borcanul” nu mai este folosită de foarte mult timp. 

collage1.png

Comentarii Facebook