Cluj: Indiferența de la Ginecologie. Medicul s-a pensionat în ziua când trebuia operată de cancer

 

Sistemul medical clujean este unul de elită, dar organizarea este cea care distruge orice urmă de umanitate.

 

O clujeancă ne-a relatat cazul mamei sale, care a aflat în ziua când s-a dus la operație că medicul tocmai s-a pensionat. 

 

Aș dori doar să informez despre cazul mamei mele. 

E crunt să treci prin așa momente și să vezi cum e tratată persoana care ți-a dat viața...

Aproximativ acum o lună mamei mele i-au făcut o intervenție chirurgicală pentru realizarea unei biospii. Rezultatul acesteia este un cancer de uter....  Doctorul Hălmăgean urmând să o opereze pe data de 31 august. În 30 iulie, trebuia să o interneze pentru realizarea unor probe. La ora 6 dimineața cu bagajul la ușa spitalului a fost informată că medicul (Dr. Hălmăgean) nu mai are dreptul să opereze pentru că a împlinit vârsta de 65 de ani. Așa că mama mea a rămas abandonată de sistemul sanitar.... a fost trimisă să caute un alt medic , la oncologie.., la privat... .. e de acum prin spitale..stând la ușa medicilor și implorând să i se ofere un serviciu sanitar...

Cum credeți că e posibil așa ceva?

Oare nu se știa de acum 65 de ani că acest medic va împlini această vârstă?? 

Oare nu se putea anunța pacienții programați de acest lucru???

Nu se putea face o programare la alt medic??? 

Am așteptat timp de două săptămâni să se întoarcă medicul din concediu pentru a ne spune la ușa spitalului că mama mea nu va mai fi primită!!! 

Dar suntem animale??? 

Scuzați chiar și animalele au mai multe drepturi decât noi oamenii !!!!

Nu știu cine e vinovatul de toată această situație( directorul spitalului,  medicul)..... dar sincer cred că pentru o persoană e  destul de dureros să știe că are cancer , nu e nevoie să fie chinuită și batjocorită doar pentru incompetența unora care trăiesc pe picior mare și se joacă cu sănătatea și drepturile oamenilor.

Cazul mamei mele nu e izolat... Azi la ușa spitalului erau în jur de 15 persoane în aceeași situație... 

De azi dimineață am șiroaie de lacrimi pe obraz...... și credeți-mă că nu pot crede că o persoană în ziua de azi poate fi tratată în halul ăsta....”, ne-a relatat clujeanca.

 

După patru zile de umblat, vineri, 3 august, aceasta a găsit un medic: ”După multe drumuri și mii de telefoane am găsit un medic”.

Comentarii Facebook