Cluj: Hoațele de la Mall au fost prinse. 5 luni și-au făcut de cap


Polițiștii din cadrul Secția 3 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Două femei în vârstă de 27, respectiv 49 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, sunt bănuite că în perioada noiembrie 2020 - martie 2021, ar fi sustras diverse bunuri din interiorul unor societăți situate din Iulius Mall Cluj, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

De asemenea, în cauză este cercetată și o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Iara, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind bănuită că, împreună cu celelalte două persoane, la data de 23 noiembrie 2020, ar fi sustras un articol dintr-o societate.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri de interes, prejudiciul fiind recuperat în proporție de circa 50 la sută.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 aprilie a.c., cele două femei de 27 și 49 de ani au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentate instanței, față de acestea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook