CLUJ: Fetiță dispărută de acasă! Ați văzut-o? FOTO

Update 

Conform IPJ Cluj, Minora in varsta de 12 ani din comuna Sînpaul, județul Cluj, a fost găsita de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

---------

Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a depista o minorã în vârstă de 12 ani, din comuna Sînpaul, județul Cluj, care a plecat de la locuinta sa în data de 11 ianuarie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

 "Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, minora Fãrcaș Iasmina-Cristina, în vârstă de 12 de ani, din comuna Sînpaul, județul Cluj, a plecat de acasă în cursul dimineții și nu s-a mai întors la locuință", informează IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute : Înălțime de aproximativ 1,40m, 60-70 kg, păr lung, brunet, purtat adesea prins la spate, ochii negri, fară semne particulare.

 În momentul plecării de la locuință, minora purta o bluză de culoare neagra, pantaloni- blugi de culoare albastră, cizme de culoare maro.

 Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Comentarii Facebook