Sambata 6 Martie

CLUJ: Femei cercetate de polițiști după ce au fost prinse la cerșit. Foloseau copii pentru a convinge oamenii să le dea bani


Polițiștii clujeni desfășoară cercetări privind săvârșirea infracțiunii de folosirea unui minor în scop de cerșetorie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 

Conform oamenilor legii, patru femei din municipiul Gherla sunt bănuite că ar fi apelat la mila publicului, folosind-se în acest scop de prezența copiilor minori cu vârste cuprinse între 1 și 2 ani.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că cele 4 femei cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, ar fi apelat la mila publicului, în zonele unor supermarket-uri sau lăcașuri de cult din municipiu.

În urma probatoriului administrat, la data de 4 iunie a.c., față de o tânără în vârstă de 19 ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În continuarea cercetărilor și a probatoriului administrat, la data de 11 iunie a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii față de alte două femei de 20 și 24 de ani,

cercetate în cauză.


Comentarii Facebook