Miercuri 17 Aprilie

Cluj - Faptele bune nu se țin ascunse! Gestul superb al șoferului de pe “troleul” 25: “Respect!”


Soferul unui troleibuz de pe linia 25 a demonstrat mult bun simț si empatie, ajutând o tânăra nevăzătoare intr-un mod neașteptat.

În ziua de azi e la ordinea zilei să ni se închidă ușa în nas la troleu, exact când am ajuns în fața ei deși am alergat să-l prindem, să nimerim șoferi ce conduc agresiv troleul și la fiecare frână să ne proiecteze cu două rânduri mai în față etc. Dar azi e despre o excepție. Am luat nr 25 din capăt de la Bucium. Toate bune și frumoase…am prins și loc bun.

Ajungem în Mărăști, în stația de la OMV/ Tabita. Avem în față un alt troleu, așa că 25-ul în care eram, oprește mai în spate. Lumea urcă/coboară și înaintăm. Am înaintat la începutul stației, troleul oprește, șoferul se ridică de pe scaun și merge la ușa cabinei. 

Mă gândeam că poate merge la ceva chioșc (da…am mai pățit când în drumul unei curse, șoferul mai rezolvă una alta). Bun…să revin. Se deschide ușa și șoferul strigă: “25-ul”. O doamnă/domnișoară răspunde “Mulțumesc. Nu e bun!”. Moment în care mă uit pe geam și zăresc o doamnă/domnișoară nevăzătoare. Wow.

Am rămas impresionată de gestul acestui șofer. El a văzut din timp că în stație era o persoană cu nevoi speciale și a oprit să o anunțe numărul troleului.

Jos pălăria pentru domnul VAJAS GERGELY(Vajas Gergely)!!! (am reușit să văd o legitimație cu acest nume) Dacă nu e el: e vorba de șoferul de la ora 14:35, de pe acest troleu”, a relatat o clujeanca.

Comentarii Facebook