Cluj: Doi tineri cu spirit civic au prins doi hoți în Mănăștur. Felicitări și jos pălăria


Doi tineri au reușit să prindă alți doi hoți, care au furat poșeta unei femei în Mănăștur. 

Bogdan și Cătălin, doi tineri de 22 și 23 de ani, nu au ezitat să intervină în cazul unei tâlhării care s-a petrecut în Mănăștur.

Bogdan și Cătălin se aflau pe strada Bucegi din Mănăștur când au auzit primele strigăte de ajutor ale unei tinere. Aceasta a fost abordată de doi băieți necunoscuți, care i-au luat geanta și au încercat să dispară. Bogdan și Cătălin au intervenit fără să stea pe gânduri.

Strigăte de ajutor și doi băieți luând-o la goană…suficient pentru ei cât să nu rămână impasibili și să pornească în urmărirea lor. Pe strada Vidraru, însă, aproape de a fi prinși, cei doi urmăriți s-au dispersat.

O scurtă privire între Bogdan și Cătălin - știau deja ce au de făcut. S-au despărțit imediat, fiecare alergând pe urmele unuia dintre făptuitori. Câteva momente a durat până când Bogdan l-a prins pe unul dintre băieți, apelând de îndată 112 și relatând cele întâmplate.

Imediat după sosirea echipajului de poliție, Cătălin s-a întors cu cel de-al doilea făptaș, surprins la intersecția străzilor Islazului cu Frunzișului.

Bogdan, Cătălin, Vă mulțumim! Nu pentru că ați fost persoanele potrivite la momentul potrivit, ci pentru că ați ales acest lucru, fără a sta nicio secundă pe gânduri!”, relatează Poliția Cluj. 

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, ne puteți scrie pe Facebook, Whatsapp (0722804093) sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook