Cluj - Cum a fost pedepsită o casieriță de la un magazin în care se “fură” la casă și nu se dă rest - FOTO


Un clujean s-a răzbunat pe casierița unui magazin care nu dă rest și unde sunt frecvent diferențe intre prețul de raft si cel de la casa de marcat.

“La magazinul Profi, de pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, din Cluj-Napoca, se fură la casele de marcat și nu se dă rest. Eu am pățit de doua ori și nu numai eu am pățit asta.

În această seară, am fost și am cumpărat de vreo 30 de lei și i-am dat bani mărunți. Doamna a refuzat să îmi ia monedele de 1 ban pe motiv că ei nu iau monede de 1 ban la magazine”, ne-a relatat clujeanul.

Acesta cere ca autoritățile competente sa se sesizeze pentru ca nu este normal sa fie diferențe intre raft si casa de marcat sau să nu se dea rest. 

La rândul lor, supermarketurile se apără si spun că prețurile cresc prea repede si nu pot fi modificate zilnic valorile de la raft. 

Clienții sunt cei care su de pierdut, chiar daca vorbim despre dume mici. Până acum nu toata lumea verifica bonul, dar mai nou sesizările s-au înmulțit pentru ca prețurile s-au dublat în multe cazuri, iar consumatorii sunt mai atenți la buget.

Deși ar trebui, Protecția Consumatorilor rareori intervine și aplică amenzi.  

Comentarii Facebook