Duminica 28 Aprilie

Cluj: Coșmar alimentar, după o nuntă la un restaurant de fițe din Cluj: ”Toată noaptea am făcut ture la baie și am stat pe WC”


Nuntașii de care au participat la un fericit eveniment în 23 septembrie, la Sungarden Cluj, au zăcut bolnavi din cauza alimentelor consumate. Două persoane au făcut plângere și lucrurile au fost verificate, fiind găsite mari probleme. 

Am fost sambata la o nunta la prea lăudatul SunGarden (deși nu înțeleg de unde atata laudă ca nu merită, în fine). M-am distrat, am mancat, toate bune și frumoase până am ajuns acasă și m-am pus la somn. M-am trezit după vreo 2 ore cu o durere de stomac, am zis cine știe, se mai intampla, sper sa treacă și am adormit la loc.

După puțin timp m-am trezit iar, cu niște dureri și crampe prin burta de nu știam ce e cu mine, si asa a început distracția. Toată noaptea am făcut ture la baie și am stat pe wc cu o diaree de toată frumusețea, cred ca cel puțin de 6 ori am fost la baie și am început sa îmi revin abia pe la 12 dimineața după ce am tot luat medicamente.

Inițial am crezut ca nu mi-a picat mie ceva bine, dar după aceea am vorbit cu toți cunoscuții care au fost la nunta și toată lumea era exact în aceeași situație. Din discuții am înțeles ca mai bine de jumătate din cei prezenți la nuntă au avut probleme, cred ca au scăpat doar cei care nu au mâncat deloc sau nu au mâncat carne.

Mirii au vorbit cu cei de la local, dar se pare ca "nu își asuma nimeni nimic, ei zic ca totul e ok în bucătărie, nu avea cum sa se întâmple asa ceva etc".

Acuma va rog frumos sa îmi spuneți și voi mie dacă e normal sa mergi la o nunta la un local de fițe și dupaia 24 de ore sa te kk pe tine. Poate exagerez eu, da nu mi se pare ok ca toata lumea zice "eh asta e, se mai intampla". Din câte știu nu a ajuns nimeni la spital, dar oare chiar trebuia sa se ajungă acolo ca să înceapă lumea sa se revolte?

Oare ce pot face în situația asta? Nu vreau sa rămână lucrurile asa, nu vreau sa mai pățească nimeni ce am pățit eu, pt ca e nasol rau de tot. Ma deranjează enorm lipsa de reacție a tuturor și acel ”eh bine ca doar atata a fost, măcar ne-am distrat”, a reclamat clujeanul afectat.

Mirii au refuzat să facă plângere pentru că nu vor să aibă probleme, dar doi nuntași curajoși au trimis emailuri la Protecția Consumatorilor, care a fost într-o razie la restaurantul din Baciu. Știri de Cluj a aflat că în urma controalelor s-au găsit probleme. 

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au dat amenzi în valoare de 60.000 de lei și au închis restaurantul și bucătăria unde se gătea pentru nunți și evenimente.

Restaurantul de la Sungarden Cluj, închis temporar. Adio nunți, după ce mirii și invitații au acuzat că mâncarea era dubioasă - FOTO

Comentarii Facebook